صفحه اصلی نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ

نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ

  • 28 تیر 1400
  • 0 دیدگاه
  • 90 بازدید

امروزه یکی از مهم ترین مسائلی که بسیاری از خریداران به آن توجه خاصی نمی کنند، شناسایی و بازبینی هر یک اجزای لپ تاپ ها می باشد. پس لازم است قبل از خرید به این نکات توجه کرده و مدل موردنظر خود را بر حسب نیاز تهیه کنید....

4 دقیقه مطالعه
0 رای ثبت شده است

درایورهای به کار برده شده در لپ تاپ ها اهمیت بسیار بالایی دارند به گونه ای که اگر در هنگام خرید به آن ها توجه نکرده و یکی از آن هایی را خریداری کنید که مورد نیاز شما نباشد شاید با مشکل مواجه شوید. البته گاهی اوقات با بالا بردن ظرفیت هر یک از درایورها می توانید از آن ها استفاده کنید اما برخی مواقع نیز با مشکلاتی روبرو می شوید که شاید غیر قابل حل باشد. در ادامه نحوه نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ را مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید یکی از راه های بهتر شدن لپ تاپ از نظر گرافیکی را بر روی رایانه خود اجرا کنید.

گرافیک لپ تاپ چیست؟

گرافیک یکی از مهم ترین عواملی می باشد که در هنگام خرید باید از میزان ظرفیت آن اطلاع پیدا کرد. از آن جایی که این مورد با پردازش های صفحه نمایش ارتباط دارد پس بهتر است به آن توجه ویژه ای شود به خصوص زمانی که یک گرافیست می خواهد یک لپ تاپ را تهیه کند بهتر است این گزینه را مورد بررسی قرار دهد. وقتی میزان کارت گرافیک و حافظه آن بیشتر باشد تصاویر با کیفیت بالایی نمایش می گیرند و طراح می تواند با دقت بیشتری داده های خود را بارگذاری و یا تغییر دهد. قطعا زمانی که کارهای گرافیکی را با آن انجام می دهید این ظرفیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به صورتی که اگر این میزان بالا باشد شما می توانید فتوشاپ و دیگر برنامه های کاربردی مانند ادوب ایکس دی و حتی بازی با گرافیک سنگین را بر روی آن اجرا کنید.

درایور کارت گرافیک لپ تاپ چیست؟

درایورها به گونه های مختلفی وجود دارند اما برای هر یک از آن ها روش هایی برای کارایی بهتر وجود دارد. به طور مثال برای این مورد شما باید نرم افزار مورد نظر را دانلود کرده و آن را بروز رسانی کنید تا جوابگویی بهتری داشته باشید. اگر بتوانید در هر بار بروزرسانی آپدیت را انجام دهید کیفیت کارها افزایش می یابد و می توانید از آن به صورت بهینه تر استفاده کنید.

آیا آپدیت نرم افزار گرافیکی ضروری می باشد؟

اگر این کار را انجام دهید باگ های موجود در هر یک از اجزای به کار رفته در رایانه تغییر پیدا کرده و از بین می رود به طور مثال اگر باگی در رابطه با گرافیک بر روی صفحه به وجود آمده باشد و یا در جایی این عملکرد دچار نوسان شده باشد با آپدیت آن می توانید عملکرد گرافیکی را افزایش دهید. اما اکثرا این مورد را با نام CPU می شناسند یعنی زمانی که می خواهند این مورد را بروزرسانی کنند از این نام استفاده می کنند و این سبب شده تا باورغلطی برای آپدیت این دو عامل برای کاربران وجود داشته باشد. پس دقت کنید اگر می خواهید سیستم خود را به متخصصان بسپارید بهتر است به صورت واضح این گزینه را برای آن ها بازگو کنید. حتی می توانید در زمینه نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ از کارشناسان بازرگانی مهر کمک گرفته تا مشکل خود را برطرف کرده و رایانه خود را بروز رسانی کنید. البته ناگفته نماند نصب کارت گرافیک برای اولین بار توسط متخصصان انجام می گیرد اما شما در آپدیت های بعدی باید آن را بروز رسانی و مجددا نصب کنید.

پردازنده های گرافیک AMD و NAVIDA چیست؟

بهتر است قبل از آپدیت مدل کارت گرافیک خود را شناسایی کرده زیرا این قطعه در رایانه های مختلف به دو صورت AMD و NAVIDA می باشد و هرکدام برای برندهای مختلف به کار برده می شود. اگر به برچسب های کنار لپ تاپ خود نگاه کنید می توانید تشخیص دهید که گرافیک شما چه مدلی می باشد. البته برای اطلاعات بیشتر می توانید کلمه System Information در قسمت استارت سیستم سرچ نمایید و پس از انتخاب کردن آن در قسمت چپ صفحه ای که نمایش داده میشود بر روی گزینه Components و سپس Display کلیک کنید و در نهایت با انتخاب قسمت Adapter Type جزئیات کارت گرافیک لپ تاپ خود را مشاهده نمایید.

آموزش بروزرسانی کارت گرافیک

بهتر است برای نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ وارد سایت مدل کارت گرافیک سیستم خود یعنی سایت AMD و یا NAVIDIA مراجعه کرده و بعد از آن با توجه به تنظیمات خود صفحه مورد نظر برای نوع گرافیک را سرچ زده و بر روی قسمت بروزرسانی خودکار کلیک کنید، در اینجا با فعال کردن این گزینه می توانید از امکانات گسترده بهره مند شوید.

نحوه راه اندازی درایور گرافیکی

بعد از نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ می توانید از مزایای آن به صورت گسترده بهره مند شوید اما قبل از آن باید عواملی را رعایت کرده و آن ها را بهبود ببخشید. به همین دلیل فایلی را که از قبل دانلود کرده اید از حالت زیپ خارج کنید و بر روی آیکون exe کلیک کنید و آن را نصب کنید در نهایت در قسمت مدیریت دستگاه ها یا همان ( Device Manager ) برای دسترسی به آن کلیک راست کنید. در آخر صفحه باز شده نمایش آداپتورها (Display Adaptors) را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه اسکن تغییرات سخت افزاری (Scan for hardware changes) را کلیک کنید. وقتی این مراحل را اجرا کردید در آخر با انتخاب ( Update Driver) تمام گزینه های گرافیک را بروزرسانی می کنید.
البته نکته ای که در این میان مهم است و باید آن را در نظر بگیرید تنظیمات متفاوت انواع سیستم ها می باشد. در واقع هر یک از راه های ذکر شده برای تمامی گرافیک ها قابل اجرا است. اما باید این گزینه را در نظر بگیرید که هر یک از مراحل می توانند لپ تاپ شما را با تغییر و تحولات فراوانی روبرو کند پس بهتر است این بروزرسانی را هر چند وقت یکبار برای خود در نظر گرفته و یا بر روی آپدیت اتوماتیک قرار داده تا پردازش داده ها به بهترین نحو صورت گیرد.

جمع بندی

در این مقاله به طور کامل نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ را مورد بررسی قرار دادیم تا بتوانید از این طریق سیستم خود را آپدیت و بروزرسانی کنیم. در واقع زمانی که سیستم عامل تغییرات فراوانی پیدا می کند عملکردهای متفاوتی را نیز ارائه می دهد تا بتوانید بهترین عملکرد را از آن ها داشته باشید. در نهایت می توانید با اجرای هر یک از عوامل تغییرات را بر روی سیستم عامل خود راه اندازی کنید تا بهبود عملکرد را بر روی رایانه های شخصی خود را مشاهده کنید و در نهایت از کار کردن با آن لذت ببرید.

0 امتیاز شما در رابطه با این پست ؟

0 رای

دیدگاه کاربران

کاربر مهمان می توانید دیدگاه خود را وارد نمایید

نوبت اینترنتی