اعتبارسنجی گارانتی
شما میتوانید براساس سریال از اصالت گارانتی خود با خبر شوید. می توانید از طریق وب سایت به اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص اعتبار…
گوشی های آیفون از پرطرفدارترین محصولات در بازار دنیا و البته کشور ما هستند و در حال حاضر بسیاری از کاربران تلفن های هوشمند از آن ها استفاده می کنند. همان طور که می دانید سیستم عامل این گوشی ها و البته تبلت های اپل که با نام آیپد شناخته می شوند iOS است که تقریبا هر چند ماه یک بار آپدیت هایی برای آن ارائه می شود. البته این شرکت هر چند وقت یک بار آپدیت های عمیق تر و اساسی تر را در قالب نسخه جدیدی ارائه می دهد که در حال حاضر آخرین آن ورژن 15 است. یکی از سوالاتی که اکنون بسیاری از کاربران گوشی ها و تبلت های اپل با آن مواجه هستند این است...
گوشی های آیفون از پرطرفدارترین محصولات در بازار دنیا و البته کشور ما هستند و در حال حاضر بسیاری از کاربران تلفن های هوشمند از آن ها استفاده می کنند. همان طور که می دانید سیستم عامل این گوشی ها و البته تبلت های اپل که با نام آیپد شناخته می شوند iOS است که تقریبا هر چند ماه یک بار آپدیت هایی برای آن ارائه می شود. البته این شرکت هر چند وقت یک بار آپدیت های عمیق تر و اساسی تر را در قالب نسخه جدیدی ارائه می دهد که در حال حاضر آخرین آن ورژن 15 است. یکی از سوالاتی که اکنون بسیاری از کاربران گوشی ها و تبلت های اپل با آن مواجه هستند این است که نحوه به روز رسانی سیستم عامل آیفون چگونه است و از چه طریقی می توان آن را به ورژن های بالاتر ارتقا داد؟ در این مطلب به این سوال پاسخ خواهیم داد؛ با ما همراه باشید.
به طور کلی دو روش برای آپدیت iOS وجود دارد که شما می توانید به دلخواه خود از طریق یکی از آن ها عمل کنید. روش اول استفاده از حالت وایرلس یا بی سیم است و روش دوم به کمک برنامه آیتیونز (iTunes) پیاده می شود. در ادامه این بخش هریک از این روش ها را به صورت جداگانه توضیح خواهیم داد.
نکته مهم: قبل از هر چیز توصیه می کنیم که از کلیه اطلاعات دستگاه خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورتی که در فرایند آپدیت مشکلی پیش آمد بتوانید آن را restore کنید و همه چیز را به حالت قبل برگردانید.
منظور از بی سیم بودن فرایند آپدیت در این روش این است که برای انجام آن نیازی به ابزارهای واسط یا اضافه تر ندارید و می توانید به صورت کاملا مستقل این کار را انجام دهید؛ اما مراحل انجام آن به چه صورتی است؟
1- ابتدا گوشی خود را به اینترنت متصل کنید؛ ترجیحا بهتر است که از وای فای استفاده کنید که سرعت اینترنت بیشتر و اتصال پایدارتری دارد.
2- سپس از مسیر Setting، General گزینه Software Update را بزنید.
3- در بخش پایین صفحه گزینه Download & Install را بزنید.
4- صبر کنید تا نوار دانلود تکمیل شود و سپس بر روی گزینه install کلیک کنید. در این مرحله ممکن است از شما رمز عبور گوشی تان را بخواهد که باید آن را وارد کنید.
5- اکنون گوشی شما به صورت خودکار ریبوت می شود تا تنظیمات جدید بارگذاری شوند و فرایند آپدیت به پایان برسد.
6- در این مرحله به روز رسانی سیستم عامل آیفون به صورت بی سیم به پایان رسیده است و شما می توانید از امکانات جدید در ورژن های بالاتر لذت ببرید.
1- آخرین نسخه از برنامه iTunes را دانلود کرده و آن را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. در این مرحله تفاوتی ندارد که سیستم عامل کامپیوتر شما مک باشد یا ویندوز و می توانید برنامه را روی هر دو نصب کنید.
2- مطمئن شوید که کامپیوترتان به اینترنت متصل است و در طول فرایند به روز رسانی قطع نمی شود.
3- اکنون با استفاده از کابل USB گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید و برنامه آیتیونز را به اجرا درآورید.
4- در این مرحله از نحوه به روز رسانی سیستم عامل آیفون از طریق برنامه باید اجازه دهید که برنامه گوشی شما را بشناسد و سپس بر روی گزینه Summary کلیک کنید.
5- گزینه Check for Update را بزنید و پس از مشاهده گزینه های آپدیت بر روی دکمه Download and Update را بزنید تا به روزرسانی ها آغاز شود.
6- ممکن است قبل از آغاز به روز رسانی نیاز به وارد کردن رمز گوشی باشد.
7- در مرحله آخر نیز گوشی شما مجددا راه اندازی می شود تا قسمت های مختلف آن بر اساس آپدیت جدید پیکربندی شوند.
جمع بندی
همان طور که مشاهده کردید نحوه به روز رسانی سیستم عامل آیفون بسیار ساده است و شما می توانید با طی چند قدم ساده این کار را انجام دهید و از نسخه های بالاتر iOS بر روی گوشی خود استفاده کنید. نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که قبل از شروع به روز رسانی مطمئن شوید که گوشی شما توانایی پشتیبانی از ورژن جدید را دارد. برای این کار کافی است سری به سایت رسمی اپل بزنید و مشخصات گوشی ها و تبلت های سازگار با آخرین نسخه iOS را بخوانید. اگر این کار را انجام ندهید ممکن است بعد از فرایند به روز رسانی گوشی کمی کند شود یا حتی هنگ کند و مجبور به برگرداندن آن به حالت پیش فرض شوید.
دیدگاه کاربران