اعتبارسنجی گارانتی
شما میتوانید براساس سریال از اصالت گارانتی خود با خبر شوید. می توانید از طریق وب سایت به اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص اعتبار…
فرقی نمی کند که کامپیوتر یا لپ تاپ شما چه مدل و از چه برندی باشند، همه سیستم ها با هر بار روشن شدن بوت می شوند. در واقع منظور از بوت کردن یک سیستم، راه اندازی سیستم عامل و هارد دیسک آن بعد از فشردن دکمه پاور است. در برخی مواقع خاص، شما باید به صورت کاملا دستی سیستم خود را بوت کنید. در ادامه بازرگانی مهر سرمستان، نحوه بوت کردن لپ تاپ ایسوس را به شما آموزش می دهد تا خودتان بتوانید به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به نمایندگی لپ تاپ ایسوس، این کار را انجام دهید. نحوه بوت کردن لپ تاپ ایسوس برای نصب یا تغییر ویندوز لپ تاپ خود و یا س...
فرقی نمی کند که کامپیوتر یا لپ تاپ شما چه مدل و از چه برندی باشند، همه سیستم ها با هر بار روشن شدن بوت می شوند. در واقع منظور از بوت کردن یک سیستم، راه اندازی سیستم عامل و هارد دیسک آن بعد از فشردن دکمه پاور است. در برخی مواقع خاص، شما باید به صورت کاملا دستی سیستم خود را بوت کنید. در ادامه بازرگانی مهر سرمستان، نحوه بوت کردن لپ تاپ ایسوس را به شما آموزش می دهد تا خودتان بتوانید به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به نمایندگی لپ تاپ ایسوس، این کار را انجام دهید.
برای نصب یا تغییر ویندوز لپ تاپ خود و یا سایر اقداماتی از این قبیل، شما باید در ابتدا به بوت کردن لپ تاپ بپردازید. تنظیمات پیش فرض تمام سیستم های کامپیوتری، به گونه ای است که هارد دیسک دستگاه، اولین بخش برای بوت شدن است. در صورتی که نسخه ویندوز جدید شما بر روی یک حافظه جانبی باشد، امکان بوت کردن وجود نخواهد داشت و در ابتدا باید به تغییر این تنظیمات پیش فرض بپردازید. فرآیندی که برای این کار باید انجام دهید به شرح زیر هستند.
در اولین قدم برای بوت کردن سیستم، باید منوی بوت را پیدا کنید. فلش یا سی دی حاوی ویندوز جدید را وارد دستگاه کرده و سپس لپ تاپ خود را روشن و یا ری استارت کنید. منتظر بمانید تا اولین صفحه نمایش ظاهر شده و سپس دکمه F12 را فشار دهید تا بتوانید وارد تنظیمات شوید. در منوی بوت که روی صفحه نمایش ظاهر شده باید فلش یا سی دی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
به عنوان دومین مرحله برای بوت کردن لپ تاپ ایسوس، باید در منوی بوت، تنظیمات مورد نظرتان را تغییر دهید. سپس زمانی که سیستم شما در حال روشن شدن است، گزینه های DEL یا F2 را انتخاب کنید. در این صورت شما وارد تنظیمات بایوس می شوید. در این مرحله باید گزینه BOOT DEVICE را انتخاب کنید تا تنظیمات مورد نیاز شما تغییر کنند.
بعدی از سپری کردن دو مرحله فوق، نوبت به تنظیم اولویت بندی بوت می رسد. در این قسمت لیست درایوهای موجود به ترتیب اولویت نمایش داده می شوند و شما باید گزینه مورد نظرتان را از بین آن ها انتخاب کنید. در صورتی که از فلش استفاده کرده اید، باید یکی از گزینه های USB-HDD یا Removable Devices را انتخاب کنید. چنان چه از سی دی استفاده می کنید، باید درایو CD-ROM Drivers انتخاب شما باشد. به صورت کلی عملکرد این بخش به این صورت است که مشخص می شود بوت شدن سیستم، باید از روی هارد یا از روی حافظه های جانبی دیگر انجام شود.
بعد از این که تغییرات لازم را در بوت کردن سیستم لحاظ کردید، باید از تنظیمات بوت لپ تاپ ایسوس خارج شوید. این کار به آسانی امکان پذیر بوده و تنها کافی است وارد قسمت خروج شده و از بین گزینه های Save & Reset یا Exit Saving Changes یکی را انتخاب کنید. به این ترتیب می توانید از این صفحه خارج شده و ادامه فرآیند را در پیش بگیرید.
آخرین مرحله برای تکمیل فرآیند بوت کردن لپ تاپ بعد از اینکه همه تغییرات مورد نظر را اعمال کردید، ری استارت شدن سیستم است. بعد از ری استارت شدن سیستم تان، می توانید نصب و به روز رسانی ویندوز را از طریق هر حافظه جانبی که در قسمت قبلی انتخاب کردید انجام دهید. توصیه بازرگانی مهر این است که پس از تکمیل فرآیند نصب یا ارتقای ویندوز، مجددا تنظیمات بوت لپ تاپ ایسوس خود را به حالت پیش فرض بازگردانید.
نحوه بوت کردن مدل ها و سری های مختلف لپ تاپ های ایسوس، ممکن است تفاوت های جزئی با یکدیگر داشته باشند، اما فرآیند کلی این کار، دقیقا مطابق با مراحل گفته شده انجام می شود. در صورتی که خودتان قادر به انجام این کار نشدید و یا به هر دلیل نخواستید که خودتان به بوت کردن لپ تاپتان بپردازید، می توانید از کارشناسان نمایندگی لپ تاپ ایسوس که در بسیاری از شهرها فعال است کمک بگیرید.
در برخی از موارد ممکن است شما حین بوت کردن لپ تاپ خود با مشکلاتی رو به رو شوید و این کار مطابق با میلتان بدون دردسر، پیش نرود. در صورتی که شما تمام تنظیمات را انجام داده اید اما باز هم حافظه خارجی مورد نظرتان بوت نمی شود، باید به بررسی تنظیمات بایوس بپردازید. در برخی از مواقع ممکن است اولویت بندی اشتباه انجام شده باشد که مانع از بوت شدن سیستم می شود. در موارد دیگری ممکن است فایل های شما ناقص باشند که فرایند بوت کردن سیستمتان به درستی انجام نمی شود. شما می توانید فایل های مورد نظرتان را مجدد روی فلش خود کپی کنید تا از سلامت و کامل بودن آن ها مطمئن شوید.
بعضی از کاربران نیز حین بوت کردن سیستم خود با ارور Reboot and Select رو به رو می شوند و از آن شکایت دارند. برای اینکه این ارور را از بین ببرید، می توانید اقداماتی مانند آپدیت کردن لپ تاپ، تعمیر پاور، تمیز کردن رم یا تغییر تنظیمات بایوس لپتان را انجام دهید. در صورتی که به هر دلیل شرایط بوت کردن لپ تاپ ایسوس را نداشتید، می توانید از نمایندگی لپ تاپ ایسوس و کارشناسان فعال آن کمک گرفته و از خدماتشان بهره مند شوید.
فرآیند کلی بوت کردن لپ تاپ ایسوس دقیقا مطابق با آنچه گفته شد انجام می شود، اما برای اطمینان بیشتر در ادامه به آموزش بوت کردن سری های مختلف لپ تاپ های ایسوس و مشکلاتی که ممکن است به وجود آیند می پردازیم تا بتوانید بدون بروز کمترین مشکل، خودتان این کار را انجام داده و به تعویض ویندوز یا سایر اقدامات مورد نظر خود بپردازید.
فرآیند بوت کردن این سیستم، دقیقا مشابه با آنچه گفت به راحتی انجام می شود، اما در برخی از موارد کاربران این مدل لپ تاپ ایسوس، در بوت کردن آن و نصب یا ارتقای ویندوز، با مشکل مواجه می شوند. شما برای نصب ویندوز این مدل لپ تاپ ایسوس نیز می توانید از فلش یا DVD استفاده کرده و به راحتی اقدامات گفته شده را انجام دهید.
به صورت کلی این مدل نیز به همان روش گفته شده بوت می شود، اما چنانچه در این روند با مشکل رو به رو شدید، می توانید با بازگردانی تنظیمات بایوس به حالت پیش فرض، مشکل به وجود آمده را برطرف کنید. کافی است در قسمت Setup Bios کلید F9 را فشار دهید. از طرف دیگر می توانید با استفاده از کلید Esc وارد منوی بوت شوید و سیستم خود را با دی وی دی حاوی ویندوز، بوت کنید.
برای این که بتوانید به منوی تنظیمات بوت این لپ تاپ وارد شوید تا اقدامات لازم را انجام دهید، باید در ابتدا دستگاه را خاموش کرده و سپس روشن کنید. بلافاصله بعد از روشن شدن اولین صفحه باید کلید Esc را پشت سر هم فشار دهید. از این طریق یک صفحه نمایش داده می شود که به راهنمایی شما برای ورود به تنظیمات بایوس، بوت و… می پردازد. در برخی از لپ تاپ های این مدل، به جای دکمه Esc، کلید F2، این کمک را به کاربر می کند.
بوت کردن این سیستم نیز به راحتی امکان پذیر بوده و تنها کافی است منوی بوت سیستم را پیدا کرده و وارد آن شود و سپس تنظیمات بایوس را مطابق میل خود تغییر دهید. سپس باید گزینه Boot Device یا Boot را در این مرحله انتخاب کنید. بعد از آن تعیین کنید که قصد دارید بوت از چه طریقی انجام شود (USB یا DVD) و بعد از تنظیمات خارج شده و عملیات بوت را انجام دهید. در پایان نیز سیستم ری استارت می شود که بعد از آن شما می توانید با استفاده از حافظه موردنظر خود که در قسمت قبلی انتخاب کرده اید، ویندوز را نصب کنید.
سخن پایانی
بوت کردن یک سیستم به معنای راه اندازی اتوماتیک و خودکار سیستم عامل و هارد دیسک آن، بلافاصله پس از فشردن دکمه پاور است. در صورتی که بخواهید ویندوز خود را ارتقا داده یا یک ویندوز جدید نصب کنید، باید این کار اتوماتیک را به صورت دستی انجام دهید. نحوه بوت کردن لپ تاپ ایسوس در این مقاله از مهر سرمستان به صورت کامل آموزش داده شد تا شما در مواقع نیاز بتوانید با اطلاعات کافی در این زمینه، اقدام به بوت کردن سیستم خود بکنید.
دیدگاه کاربران