اعتبارسنجی گارانتی
شما میتوانید براساس سریال از اصالت گارانتی خود با خبر شوید. می توانید از طریق وب سایت به اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص اعتبار…
همانطور که گوگل همواره برای سیستم عامل اندروید خود آپدیت یا به روز رسانی هایی را منتشر میکند، گاها شرکتهای تولید کننده دستگاههای اندرویدی نیز برای برخی دستگاههای خود آپدیتهای خاصی را ارائه میکنند. اما سوال اینجاس که چگونه میتوانیم این آپدیتهای عرضه شده سیستم عامل اندروید را بر روی گوشی های خود پیاده سازی کنیم؟ در این مقاله قصد داریم روش های به روز رسانی و ارتقا نسخه اندروید را بررسی کنیم....
همانطور که گوگل همواره برای سیستم عامل اندروید خود آپدیت یا به روز رسانی هایی را منتشر میکند، گاها شرکتهای تولید کننده دستگاههای اندرویدی نیز برای برخی دستگاههای خود آپدیتهای خاصی را ارائه میکنند. اما سوال اینجاس که چگونه میتوانیم این آپدیتهای عرضه شده سیستم عامل اندروید را بر روی گوشی های خود پیاده سازی کنیم؟ در این مقاله قصد داریم روش های به روز رسانی و ارتقا نسخه اندروید را بررسی کنیم.
عرضه آپدیت و به روز رسانی ها از موضوعات مهمی هستند که منجر به بهبود مداوم سیستم عاملهای موبایلی میشوند. شرکت گوگل همواره در تلاش است تا سیستم عامل اندروید خود را به روز کرده و با عرضه نسخههای آپدیت شده آن از هر جهت پاسخگوی نیازهای کاربران خود باشد. در واقع گوگل هر سال یک به روز رسانی یا آپدیت کلی برای اندروید انتشار میدهد، به روز رسانی که شامل تغییرات بسیار جامعی میشود. همچنین به همراه آن آپدیتهای جزئی دیگری که معمولا به منظور افزایش ضریب امنیت سیستم عامل و از بین بردن باگهای خاص عرضه میشوند. هنگامی که از سوی گوگل یک به روز رسانی جدید منتشر شود، برخی از گوشی های موبایل رده بالا هم قادر به استفاده از آن به روز رسانی خواهند بود.
همچنین از سوی گوگل برای سیستم عامل اندروید، به روز رسانی های مستقیمی عرضه میشوند که البته کمی زمان میبرد تا توسط شرکتهای تولید کننده محصولات اندرویدی بهینهسازی و منتشر گردند. ضمن این که آپدیت های دیگری هم وجود دارند که خود شرکتهای سازنده گاها به طور مستقل ارائه میکنند. مثلا ممکن است شرکتی مثل هواوی پس از عرضه یک موبایل هوشمند باگ نرم افزاری خاصی را در آن تشخیص دهد و یک به روز رسانی اختصاصی را برای برطرف کردن آن در ارتباط با دستگاه خود منتشر کند. میتوان گفت به روز رسانی نسخه اندروید اصلا پروسه پیچیدهای به دنبال ندارد و کار دشواری نیست. روش های خاص و متنوعی وجود دارند که شما از طریق آن ها میتوانید نسبت به ارتقا نسخه اندروید گوشی موبایل خود اقدام کنید و وارد عمل شوید. اما مسئله ای که وجود دارد این است که در برخی موارد انتشار این به روز رسانی ها محدودیتهای جغرافیایی دارد. به همین خاطر تعدادی از کاربران در بعضی مناطق در سطح دنیا زودتر و بعضی دیرتر این آپدیت و به روز رسانی های نسخه اندروید را برای دستگاه خود دریافت میکنند. و امکان دارد این مسئله تا حدودی موجب سردرگمی کاربران شود.
پیشنهاد کارشناسان بازرگانی مهر برای شما این است که از سه روش کارآمد و اصولی به روز رسانی نسخه اندروید که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم استفاده کنید. ما در این مقاله قصد داریم این سه روش آپدیت اندروید و همچنین به شکل اختصاصی و مختصر شرط استفاده از هر روش گفته شده را برای شما عزیزان شرح دهیم. همچنین چنانچه نیاز به توضیحات بیشتری در ارتباط با هر یک از بخشها و مراحل گفته شده داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود به صورت تلفنی با کارشناسان واحد پشتیبانی این مجموعه تماس گرفته و راهنمایی دقیقتری دریافت کنید. با ما همراه باشید.
روش OTA در آپدیت کردن نسخه اندروید اصلیترین روش به روز رسانی اندروید است. OTA مخفف عبارت “Over The Air” است، این عبارت به روشی از آپدیت سیستم عامل گفته میشود که از طریق منوی تنظیمات گوشی میتوانید آن را شناسایی، دانلود و نصب کنید. معمولا وقتی که گوگل یک نسخه جدید از سیستم عامل اندروید را منتشر میکند، از انجایی که این شرکت و کمپانی ها باید نسخه جدید سیستم عامل اندروید را که به طور خام در اختیار آن ها قرار گرفته است را با رابط کاربری اختصاصی خود همگامسازی و هماهنگ کنند، به کمی زمان نیاز است تا آپدیت آن به روش OTA برای گوشی و تبلتهای اندروید کمپانی های تولید کننده محصولات اندرویدی عرضه شود. این اطمینان وجود دارد که به روز رسانی هایی که به صورت OTA عرضه میشوند، کاملا رسمی هستند و توسط شرکت گوگل یا کمپانی های سازنده دستگاه ارائه میشوند.
در این بخش دلیل تاخیر عرضه آپدیدت نسخه اندروید به روش OTA را بررسی کردیم. در نظر داشته باشید که ارتقا نسخه اندروید به روش OTA دارای مزیتهای قابل توجهی مثل حرفه ای و قابل اعتماد بودن آپدیت و نیز عدم احتیاج به انجام هیچ گونه اقدام خاصی برای نصب میباشد. برای به روز رسانی نسخه اندروید از طریق روش OTA کافیست مراحل زیر را در گوشی موبایل خود دنبال کنید:
بعد از طی این مراحل اگر آپدیت رسمی برای گوشی موبایل شماعرضه شده باشد، پیغامی دریافت میکنید که حاوی اطلاعاتی در ارتباط با نسخه به روز رسانی جدید اندروید شما است و گزینهای تحت عنوان دانلود برای شما نمایش داده میشود که با انتخاب آن مراحل دانلود به روز رسانی نسخه اندروید شروع میشود. بعد از اتمام دانلود فایل، باید گزینه Install را انتخاب کنید که به این ترتیب به روز رسانی اندروید در دستگاهتان نصب خواهد شد. توجه داشته باشید که آپدیت های OTA همیشهه به روز رسانی های کلی نیستند و تغییر محسوسی در عملکرد گوشی ایجاد نمیکنند. در برخی موارد این آپدیت های موارد جزئی هستند که به منظور برطرف شدن باگهای خاص برای دستگاههای اندرویدی عرضه میشوند. کاربران گرامی میتوانند همواره با طی کردن مسیر که شرح دادیم، از آپدیدت های جدید برای موبایل خود مطلع شده و وضعیت سیستم عامل دستگاه خود را بررسی کنند.
کمپانی های تولید کننده گوشیهای موبایل و تبلت اندروید به محض انتشار نسخه های آپدیت OTA، فایل اصلی آنها را در سایت رسمی خود هم قرار میدهند. در نتیجه برای به روز رسانی نسخه اندروید موبایل خود میتوانید روش OTA را حذف کرده و به سایت کمپانی سازنده دستگاه خود مراجعه کرده و فایل آپدیت منطبق با دستگاه خود را دانلود و نسبت به نصب دستی آن اقدام کنید. البته باید توجه داشت که اکثر کاربران در این روش با دو مشکل بزرگ مواجه هستند. اولین مشکل و یا در واقع عیب این روش مربوط به این است که کاربر برای دانلود فایل نسخه به روز رسانی مناسب، باید حتما مدل دقیق موبایل خود را بداند. که البته شما به راحتی میتوانید آن را تشخیص دهید و شناسایی مدل دقیق گوشی مسئله پیچیده ای محسوب نمیشود، اما به صورت کلی این موضوع یکی از معایب روش گفته شده ب شمار میرود. لازم به ذکر است که شما عزیزان برای کسب اطلاعات دقیق در ارتباط با مدل گوشی موبایل خود میتوانید روی کمک کارشناسان مجموعه مهرسرمستان حساب کنید.
از دیگر مشکلات این روش در به روز رسانی نسخه اندروید در دستگاه باید به مورد نصب دستی اشاره کرد. در روش OTA دیدیم که تمامی مراحل به صورت خودکار صورت میگیرند، اما در این روش شما پس از دانلود فایل آپدیت سازگار و مناسب با گوشی خود، باید آن را به حافظه داخلی دستگاه خود انتقال دهید. بعد از انتقال به حافظه داخلی باید با استفاده از اپلیکیشن فایل منیجر (File Manager) یا برنامه مدیریت فایل موبایل خود به محل فایل نسخه به روز رسانی مراجعه کرده و با انتخاب گزینه Install پروسه آپدیت را به پایان برسانید. این مراحل امکان دارد کمی زمانبر باشد، بنابراین شما باید صبور باشید و اجازه دهید تا پروسه ارتقا نسخه اندروید تکمیل شود. همچنین لازم است اشاره کنیم که نسخه های به روز رسانی که در سایت کمپانی های تولید کننده دستگاههای اندرویدی عرضه میشوند، آپدیتهای رسمی هستند. در نتیجه با مراجعه به سایت برند مرتبط با دستگاه اندرویدی خود نمیتوانید آپدیتهای غیر رسمی موجود برای دستگاهتان را دانلود کنید.
از دیگر روش هایی که میتوانید از طریق آن به روز رسانی سیستم عامل اندروید موبایل خود را انجام دهید، مراجعه به سایتهای قابل اعتمادی است که مجموعه ای از نسخه های به روز رسانی اندروید را عرضه میکنند. برای جستجوی آپدیتهای موجود و مرتبط با دستگاه مد نظر در یکی از سایت های معتبر، کافی است نام یا شماره مدل دستگاه هوشمند خود را سرچ کنید. در این روش نیز مثل روش قبلی باید حتما شماره مدل دستگاه به درستی وارد شود و نسخه آپدیت اندروید دانلود شده حتما باید مرتبط با شماره مدل موبایل شما باشد. برای اطلاع از شماره مدل دستگاهتان میتوانید از طریق مراجعه به منوی تنظیمات (Settings)، انتخاب گزینه About و در نهیات بررسی گزینه Mode Number اقدام کنید.
شما از طریق این سایتهای واسط میتوانید نسبت به دانلود و نصب آپدیتهای رسمی و غیر رسمی دسترسی پیدا کرده و تغییرات مورد نظر را با نصب این فایل ها روی دستگاه مورد نظرتان اعمال کنید. مثلا ممکن است برای ارتقا نسخه اندروید موبایل شما فایلی توسط یکی از این سایتها ارائه شود که هنوز شرکت سازنده دستگاه شما به صورت رسمی آن را در سایت خود یا از طریق OTA منتشر نکرده است. درنتیجه از مزیت های این روش میتوان به امکان نصب سریع جدیدترین نسخه های به روز رسانی اندروید، که البته رسمی نیستند، اشاره کرد. کاربران گرتمی باید توجه داشته باشند که معمولا این به روز رسانی ها دارای باگ و مشکلات خاصی هستند. بسیاری از کاربران به این دست مشکلات توجه نکرده و این روش را بهترین روش ممکن برای ارتقا نسخه اندروید خود میدانند. در آخر باید اشاره کنیم که در این روش نیز پس از دانلود فایل آپدیت، باید به صورت دستی نسبت به نصب آن اقدام کنید.
جمع بندی
همانطور که مطالعه کردید در این مقاله سعی کردیم به معرفی و بررسی روش های به روز رسانی اندروید یا ارتقا نسخه اندروید بپردازیم. سه روش بررسی شدند، به عنوان اولین روش OTA را معرفی کردیم که درواقع اصلیترین روش به روز رسانی اندروید از طریق منوی تنظیمات گوشی است که میتوان آپدیت مورد نظر را دانلود و به صورت خودکار نصب کرد. روش دوم استفاده از به روز رسانی اندروید موجود در سایت سازنده دستگاه است که مزایا و معایب خود را دارد و روش سوم بهره گیری از دیگر سایتهای قابل اعتماد است که آخرین نسخه های ارتقا اندروید دستگاه های مختلف را ارئه میدهند.
اگر رابطه با هر یک از بخشها و مراحل تشریح شده نیاز به توضیحات و کمک بیشتری داشتید میتواید از طریق شماره های تماس مجموعه بازرگانی مهر با کارشناسان ما در ارتباط باشید، و یا اگر روشی برای به روز رسانی اندروید میشناسید که در این مقاله به آن اشاره نشد، خوشحال میشویم در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاه کاربران