اعتبارسنجی گارانتی
شما میتوانید براساس سریال از اصالت گارانتی خود با خبر شوید. می توانید از طریق وب سایت به اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص اعتبار…
قیمت بالای گوشی های موبایل در این روزها دلیلی است تا مردم برای محافظت از آن ها در برابر ضربه و یا خط و خش به سمت خرید گلس و قاب روی بیاورند. البته برخی از برندها مانند سامسونگ یا شیائومی، تعدادی از محصولات خود را با محافظ گوریلا گلس روانه بازار کرده اند؛ اما باز هم به این محافظ ها نباید زیاد اعتماد کرد و خرید گلس برای محافظت از صفحه نمایش امری ضروری است. از طرفی تعمیر نمایشگر آسیب دیده می تواند هزینه زیادی را به شما متحمل کند. برای این که شما هنگام خرید گلس آگاهی کامل را داشته باشید ما قصد داریم تا در این مقاله از مهر سرمستان در مو...
قیمت بالای گوشی های موبایل در این روزها دلیلی است تا مردم برای محافظت از آن ها در برابر ضربه و یا خط و خش به سمت خرید گلس و قاب روی بیاورند. البته برخی از برندها مانند سامسونگ یا شیائومی، تعدادی از محصولات خود را با محافظ گوریلا گلس روانه بازار کرده اند؛ اما باز هم به این محافظ ها نباید زیاد اعتماد کرد و خرید گلس برای محافظت از صفحه نمایش امری ضروری است. از طرفی تعمیر نمایشگر آسیب دیده می تواند هزینه زیادی را به شما متحمل کند. برای این که شما هنگام خرید گلس آگاهی کامل را داشته باشید ما قصد داریم تا در این مقاله از مهر سرمستان در مورد نکات مهم هنگام خرید بهترین گلس گوشی موبایل صحبت کنیم.
محافظ های نمایشگری که در بازار وجود دارند، متنوع هستند و برای انتخاب بهترین بهترین گلس گوشی موبایل لازم است که شما با انواع آن ها آشنا باشید. در ادامه انواع گلس های موبایل را معرفی می کنیم:
PET یا پلی اتیلن ترفتالات یکی از انواع محافظ های پلاستیکی است که در ساخت یک طرف آن از سیلیکون چسبنده و طرف دیگر از پلی استر با یک لایه پوششی مات و ضد خش استفاده کرده اند. محافظ های PET در مقایسه با دیگر محافظ ها، قیمت پایینی دارند و بنابراین در برابر ضربه و خط و خش چندان مقاوم نیستند. با این وجود برای کسانی که می خواهند روی نمایشگر به وضوح دیده نشود، گزینه ای مناسبی است؛ زیرا ساختاری نازک و سبک دارند و باعث می شوند تا نمایشگر شفاف به نظر برسد.
همچنین گلس های PET مانع از ماندن اثرانگشت می شوند. از طرفی جنس پلاستیک این گلس ها باعث می شود تا بعد از مدتی تغییر رنگ دهند و دیگر زیبایی اولیه را نداشته باشند. در صورتی که یک گوشی ارزان قیمت دارید، خرید گلس PET می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.
گلس شیشه ای حرارت دیده یکی از انواع گلس هاست که با استفاده از فرآیند تمپرینگ تولید می شود. در این فرآیند به شیشه حرارت می دهند و سپس به سرعت آن را سرد می کنند تا یک ورق شیشه ای تولید شود. این نوع گلس ها کیفیت بسیار خوبی دارند و می توانند بهترین گزینه برای محافظت از صفحه نمایش گوشی شما باشند، زیرا در ساخت آن ها از مواد اولیه باکیفیت استفاده شده است. گلس های حرارت دیده شامل چندین لایه می شوند. یک لایه PET FILM، یک لایه جذب کننده شوک سیلیکونی، یک لایه پوشش اولفوبیک، یک لایه شیشه حرارت دیده و یک لایه چسب شفاف لایه های تشکیل دهنده این نوع گلس هستند.
از ویژگی های مثبت گلس حرارت دیده می توان به شفافیت صفحه نمایش، انتقال خوب نور، کاهش شدت نورتابشی و اثر ضد انعکاسی نور اشاره کرد. شما با استفاده از این گلس 0.4 میلی متری می توانید از گوشی خود در برابر چربی، ضربه و خط و خش به خوبی محافظت کنید. همچنین گلس های حرارت دیده به گونه ای ساخته شده اند تا در برابر گرد و خاک مقاوم باشند. محافظ های نمایشگر حرارت دیده با قیمت بالایی به فروش می رسند و برای گوشی های ارزان قیمت می توانند بهترین انتخاب باشند.
گلس های TPU یا ترموپلاستیک پلی یورتان نوعی محافظ پلاستیکی انعطاف پذیر هستند که برای گوشی هایی با لبه های خمیده می توانند گزینه مناسبی باشند. ماده به کار رفته در ساخت این نوع گلس باعث شده تا توانایی بهبود را در آن ایجاد کند، یعنی در صورت ایجاد خط و خش های خفیف، گلس می تواند تا حدودی ترکیب خود را حفظ کند.
از ویژگی های مثبت TPU می توان به انعطاف پذیری، ضد خش، ضد چربی و سختی آن اشاره کرد. محافظ های ترموپلاستیک پلی یورتان نسبت به گلس های PET مقاومت بیشتری دارند و جلوه بهتری به نمایشگر گوشی شما خواهند داد. شما با صرف هزینه کمی بیشتر می توانید محافظت بهتری را برای نمایشگر گوشی خود تهیه کنید.
محافظ های آینه ای در هنگام خاموش بودن صفحه نمایش، عملکردی شبیه به آینه دارند. این محافظ ها می توانند ظاهر زیبایی به گوشی شما بدهند، اما بسته به شرایط نوری محیط می توانند راحتی دید و وضوح تصویر را کاهش دهند.
محافظ های ضد تابش یا ANTI-GLARE مانع از انعکاس مستقیم نور و تابش خیره کننده صفحه نمایش می شوند و از رسیدن آسیب به چشم های کاربران جلوگیری می کنند. محافظ های ضد تابش، مات هستند و می توانند مقداری از شفافیت تصویر را کاهش دهند. همچنین این نوع گلس ها در برابر ماندن اثرانگشت مقاوم هستند.
در این قسمت از مقاله نکات مهم خرید گلس گوشی موبایل در مورد تفاوت های عمده محافظ های شیشه ای و پلاستیکی صحبت می کنیم. محافظ های شیشه ای نسبت به محافظ های پلاستیکی قیمت بیشتری دارند، اما قدرت آن ها در محافظت از صفحه نمایش نسبت به گلس های پلاستیکی بهتر است؛ زیرا ساختار ضخیم تری دارند. در نتیجه در برابر ضربه مقاوم تر هستند و همچنین تجربه لمس بهتری را برای کاربران خود فراهم می کنند؛ به گونه ای که کاربر احساس لمس کردن صفحه نمایش گوشی را دارد.
گلس های شیشه ای در مقایسه با گلس های پلاستیکی، نصب راحت تری دارند، در حالی که برای نصب گلس های پلاستیکی باید دقت و انرژی بیشتری را صرف کرد. علاوه بر این، محافظ های شیشه ای چسبندگی بهتری دارند؛ در صورتی که گاهی در هنگام نصب محافظ های پلاستیکی، حباب های هوا در زیر آن نمایان می شود.
گلسی به عنوان یک گلس خوب و باکیفیت شناخته می شود که ویژگی های زیر را داشته باشد:
1- یک محافظ خوب در برابر خط و خش مقاوم است.
2- تمام قسمت های نمایشگر را پوشش می دهد و از آن محافظت می کند.
3- اثرانگشت و چربی روی آن باقی نمی ماند و به راحتی پاک می شود.
4- باعث کاهش وضوح تصاویر و کیفیت نمایشگر نمی شود.
5- در برابر ضربه و فشار مقاومت خوبی دارد.
جمع بندی
گلس گوشی به عنوان یکی از لوازم جانبی مهم و پرطرفدار موبایل شناخته می شود که خرید آن برای محافظت از صفحه نمایش در برابر ضربه، فشار، خط و خش و اثرانگشت اهمیت زیادی دارد، زیرا برای تعمیر صفحه نمایش آسیب دیده باید هزینه زیادی را صرف کنید. پس خرید یک گلس باکیفیت برای محافظت از نمایشگر مقرون به صرفه تر است. ما در این مقاله سعی کردیم تا انواع گلس های موجود در بازار را معرفی کنیم و شما را با بهترین گلس گوشی موبایل آشنا کنیم تا بهترین گزینه ممکن را متناسب با گوشی خود انتخاب کنید. با توجه به آنچه در بالا گفته شد، گلس های حرارت دیده محافظت بیشتری را برای نمایشگر گوشی شما فراهم می کنند و شما با خرید آن ها دیگر بابت آسیب دیدن نمایشگر خود، نگرانی نخواهید داشت.
دیدگاه کاربران