استعلام اصالت گارانتی
شما میتوانید براساس سریال از اصالت گارانتی خود با خبر شوید. می توانید از طریق وب سایت به اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص اعتبار…
برای بررسی و معرفی بهترین گوشی های گیمینگ، ابتدا باید تعریف درستی از این نوع دستگاه داشته باشیم. گیمینگ ها در واقع همانطور که از اسمشان پیداست مخصوص بازی و البته بازی های حرفه ای طراحی شده و توانایی اجرای سنگین و حجیم ترین بازی ها را دارند. به همین منظور سخت افزار به کار رفته در این دستگاه ها به نسبت یک گوشی معمولی قدرتمند تر است تا برای اجرای این برنامه ها با مشکل مواجه نشوند. همچنین کمپانی های سازنده طراحی های جذابی در ابعاد مناسب و وزن سبک و بدنه ی با دوام برای گوشی های گیمینگ ارائه میدهند، تا به طور کامل پاسخگوی نیاز کاربران بو...
برای بررسی و معرفی بهترین گوشی های گیمینگ، ابتدا باید تعریف درستی از این نوع دستگاه داشته باشیم. گیمینگ ها در واقع همانطور که از اسمشان پیداست مخصوص بازی و البته بازی های حرفه ای طراحی شده و توانایی اجرای سنگین و حجیم ترین بازی ها را دارند. به همین منظور سخت افزار به کار رفته در این دستگاه ها به نسبت یک گوشی معمولی قدرتمند تر است تا برای اجرای این برنامه ها با مشکل مواجه نشوند. همچنین کمپانی های سازنده طراحی های جذابی در ابعاد مناسب و وزن سبک و بدنه ی با دوام برای گوشی های گیمینگ ارائه میدهند، تا به طور کامل پاسخگوی نیاز کاربران بوده و در استفاده طولانی مدت راحتی هرچه تمام تر کاربر را تامین نمایند.
برندهای متنوعی در حال حاضر این نوع گوشی ها را به بازار عرضه میکنند، دستگاه هایی که هر کدام ویژگی و قابلیت های خاص خود را دارند. پیشروی در استفاده از این موبایل ها به حدی رسیده است که امروز بازیهای کلاسیک محبوب هم نسخهای برای موبایل های هوشمند ارائه میکنند. تنوع بالا در بازار این محصول، انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ را تا حدودی دشوار میکند. عوامل مختلفی وجود دارد که کاربر برای انتخاب و خرید آن ها را در نظر بگیرد، عواملی از جمله عمر بالای باتری، مدل پردازنده گرافیکی، حافظه رم و مواردی از این دست.
در مقاله حاظر سعی کرده ایم 7 مورد از مهمترین نکاتی که برای این انتخاب جذاب باید به آن ها توجه داشته باشید را بررسی کنیم. شما عزیزان همچنین میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان و تخصصی در این زمینه از طریق شماره تماس های موجود در سایت و یا مراجعه حضوری به شعب بازرگانی مهر از راهنمایی همکاران ما در این مرکز بهره مند شوید.
در یک بررسی کلی میتوان این سری از گوشی های هوشمند را به دو دسته کلی شامل گوشی های گیمینگ و گوشی هایی که برای گیمینگ ناسب هستند تقسیم کرد. در واقع باید بگوییم نیازی نیست که حتما یک گوشی گیمینگ منحصر به فرد برای اجرای بازی های مورد علاقه تان داشته باشید، گوشی هایی هستند که توانایی اجرای بازی های سبک و سنگین را به هر صورت دارند، اما شاید عملکرد و قدرت پردازشی که در گوشی های گیمینگ پشتیبانی میشود را ندارند. همچنین همانطور که اشاره شد به شکل انحصاری موبایل هایی وجود دارند به عنوان گوشی های گیمینگ معرفی و روانه بازار میشوند. و این ویژگی و قابلیت را دارند که با کیفیت و سرعت زیادی سنگین ترین بازی ها اجرا کنند. البته گوشی های گیمینگ به نسبت قابلیت ها و کیفیتی که ارائه میدهند نسبت به سایر گوشی های موبایل با کارکرد معمولی قیمت خیلی بالاتری دارند.
با نگاه اجمالی به سیستم پردازشگر و گرافیک به کار رفته در آخرین مدل های عرضه شده توسط کمپانی های مختلف، شاهد این موضوع هستیم که اکثریت این گوشی های هوشمند برای اجرای بازی های سنگین نیز قدرت لازمه را دارند. در واقع علاقه مندان میتوانند بدون صرفه هزینه های بالا تنها با در نظر گرفتن چند نکته اصولی از جمله نوع بازی که میخواهند اجرا کنند، تراشه به کار رفته در گوشی، گرافیک، صفحه نمایش، حافظه رم و باتری؛ انتخابی هوشمندانه در بین بهترین گوشی های گیمینگ موجود در بازار داشته باشند.
در ادامه این 7 مورد را به صورت جداگانه بررسی کرد ایم، با ما همراه باشید:
خانواده سامسونگ ها شامل: گلکسی A51 ، گلکسی A30s ، گلکسی M30s ، گلکسی A20 و …
خانواده شیائومی ها شامل: ردمی نوت 8 پرو ، ردمی 8 ، ردمی 9 ، ردمی نوت 8 و نسخه T و …
خانواده هوآوی شامل: آنر 10 لایت ، آنر 7S ، آنر 8A ، هواوی Y9 و …
در نهایت قبل از هر اقدامی، برای داشتن انتخابی مناسب بین بهترین گوشی های گیمینگ، سیستم و سخت افزار مورد نیاز بازی که قصد اجرای آن روی گوشی خود دارید را با یک سرچ کوچک در گوگل بررسی کنید. مثلا در مورد بازی ( Call Of Duty Mobil)، اندروید 4.3 به بالا – 64 بیتی، حافظه رم حداقل 1.5 گیگ و حداقل 8 گیگ و پردازنده مرکزی دو هسته ای با فرکانس پردازشی 1.2 گیگا هرتزی نیاز است.
2. تراشه پردازشگر
همانطور که اطلاع دارید پردازنده یک گوشی نقش اصلی و اساسی در توان اجرایی برنامه های موبایل دارد و از مهم تریم مسائلی است که هنگام خرید گوشی گیمینگ باید به آن توجه کافی داشته باشید. تراشه پردازنده مرکزی گوشی، نقش قابل توجه و به سزایی در مدریت منابع سیستمی مختلفی مثل نرخ تازه سازی صفحه نمایش و گرافیک و در اجرای بازی های مختلف دارد.
مسئله مهم این است که تراشه ی مناسب برای گیمینگ کدام است و در انتخاب هوشمندانه تراشه باید به چه مواردی دقت داشته باشیم؟
در حال حاظر کمپانی های قدرتمند زیادی در این زمینه فعالیت دارند، از جمله شرکت کوالاکام، مدیاتک و اسنپ دراگون که قدرت بسیار بالایی در اجرای بازی های مختلف و سنگین دارند و به عنوان محبوب ترین تراشه های موجود در بازار شناخته میشوند.
4. صفحه نمایش
از ویژگیهای مهم دیگر که باید در نظر داشته باشید صفحه نمایش گوشی گیمینگ است. هر اندازه نمایشگر گوشی بزرگتر باشد حس و حال و شور بازی بیشتر میشود. ضمن این که قبل از اندازه نمایشگر باید نرخ تازه سازی آن را بررسی کنید، هرچه قدر این نرخ بالاتر باشید سرعت و کیفیت تصویر بالاتر بوده و تجربه ی بهتری از اجرای بازی را برای شما به ارمغان میآورد. در واقع یک صفحه نمایش با نرخ تازه سازی بالاتر، نسبت به لمس صفحه خیلی سریعتر واکنش نشان داده و در نتیجه سرعت عمل شما در بازی بیشتر میشود. تکنولوژی HDR از جمله مواردی است که تاثیر قابل توجهی از جمله بالابردن نرخ تازه سازی صفحه داشته و درنهایت کیفیت نمایشگر را تا حد قابل توجهی افزایش میدهد. سیستمی با این خصوصیات توانایی این را دارد که در لیست بهترین گوشی های گیمینگ قرار بگیرد.
برای مثال در بین گوشیهای میانرده، می نوت ۱۰ پرو دارای نرخ تازهسازی ۶۰ هرتز و ردمی کی ۳۰ نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز دارند که کیفیت مناسبی و حتی ایده آلی برای اجرای بازی های مختلف است. همچنین گوشی اس ۲۰ اولترا با پشتیبانی از تکنولوژی HDR10+ و دارا بودن نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز به بازار عرضه شده در حالی که در دسته گیمینگ ها قرار ندارد.
5. باتری
باتری قوی و کارآمد از مشخصات اصلی است که یک گوشی گیمینگ باید داشته باشد. این باتری باید توانایی آن را داشته باشد که به عنوان یک گیمر به شما این امکان را بدهد که مدت زمان طولانیتری بدون نیاز به شارژ مجدد گوشی با خیال راحت بازی کنید. در حال حاضر هم گوشی های میان رده و هم گوشی های پرچمدار موجود در بازار به باتری های با ظرفیت بالا مجهز هستند، ضمن این که اکثرا از تکنولوژی شارژ سریع نیز پشتیبانی میکنند.
مثلا گوشی Realme C3 مجهز به یک باتری ۵،۰۰۰ میلیآمپر ساعتی که از سرعت شارژ ۱۰ وات پشتیبانی میکند و این موضوع باعث تبدیل شدن آن به یکی از بهترین گزینه های انتخاب برای گیمرها شده است.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم 7 نکته اساسی در انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ را مورد بحث قرار دهیم. همانطور که اشاره کردیم، گوشی های گیمینگ به گیمرهایی اختصاص دارند که اجرای روانت و با کیفیت تری از بازی ها را در گوشی موبایل انتظار دارند. اما به عنوان یک علاقه مند به بازی های آنلاین و بازی های سطح بالا باید بدانید که اکثر گوشی های میان رده و پرچمدار موجود در بازار قدرت سخت افزاری و نرم افزاری قابل قبولی برای اجرای بازی ها در سطحی با حداقل کیفیت دارند. بازی مورد نظر شما کدام است؟ آیا حتما به سیستم قدرتمند یک گوشی انحصاری گیمینگ برای اجرای آن نیاز دارید؟ اگر در ارتباط با این موضوع سوال یا مسئله ای وجود دارد که در مقاله حاظر به آن اشاره نشده است، خوش حال میشویم در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاه کاربران