اعتبارسنجی گارانتی
شما میتوانید براساس سریال از اصالت گارانتی خود با خبر شوید. می توانید از طریق وب سایت به اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص اعتبار…
در حال حاضر در سراسر جهان قیمت گوشی های بالارده بالا رفته است و بسیاری از خریداران قدرت خرید آن ها را ندارند. به همین دلیل هم هست که مردم کشورهای مختلف به سراغ محصولات میان رده رفته اند و بازار آن ها را حسابی داغ کرده اند. افزایش تقاضا برای این دستگاه ها باعث شده است که شرکت های بزرگی همچون سامسونگ، شیائومی، آنر، گوگل و حتی اپل دست به کار شوند و محصولاتی باکیفیت و مقرون به صرفه را روانه این بازار کنند. افزایش تنوع محصولات در این رده باعث شده است که خریداران درباره انتخاب بهترین گوشی های میان رده به شک بیفتند و ندانند که کدام یک را ...
در حال حاضر در سراسر جهان قیمت گوشی های بالارده بالا رفته است و بسیاری از خریداران قدرت خرید آن ها را ندارند. به همین دلیل هم هست که مردم کشورهای مختلف به سراغ محصولات میان رده رفته اند و بازار آن ها را حسابی داغ کرده اند. افزایش تقاضا برای این دستگاه ها باعث شده است که شرکت های بزرگی همچون سامسونگ، شیائومی، آنر، گوگل و حتی اپل دست به کار شوند و محصولاتی باکیفیت و مقرون به صرفه را روانه این بازار کنند. افزایش تنوع محصولات در این رده باعث شده است که خریداران درباره انتخاب بهترین گوشی های میان رده به شک بیفتند و ندانند که کدام یک را خریداری کنند.
گوشی های میان رده موجود در بازار کنونی امکانات قابل توجهی دارند و برای کاربرانی که از یک تلفن همراه انتظاری به جز دوربین باکیفیت و سرعت نسبتا بالا ندارند بسیار مناسب خواهند بود. این محصولات اکنون به قدری محبوبیت پیدا کرده اند که شرکت های تولیدکننده بخش بزرگی از خطوط طراحی و تولید خود را به آن ها اختصاص داده اند و دست شما برای انتخاب کاملا باز است. طبیعتا اکثر ما دوست داریم که صاحب بهترین گوشی باشیم که امکانات فراوانی را در اختیار ما قرار دهد و از طرف دیگر نیز هرچه کمتر پول بدهیم راضی تر هستیم. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با بهترین آن ها آشنا کنیم.
قبل از اینکه به سراغ معرفی دستگاه های میان رده برتر بازار برویم، بهتر است این موضوع را روشن کنیم که اصلا به چه محصولی میان رده می گویند و چه چیزهایی آن را از دستگاه های اقتصادی یا بالارده یک شرکت جدا می کند همان طور که از نام این دستگاه ها مشخص است، می توان آن ها را پلی بین دستگاه های گران قیمت با امکانات فراوان و محصولات اقتصادی دانست. معمولا شرکت های سازنده گوشی های میان رده برای اینکه قیمت آن ها را در حد مطلوبی نگه دارند، بر روی برخی قسمت ها کار می کنند و برخی دیگر را در حد متوسط باقی می گذارند.
خوشبختانه با داغ شدن بازار خرید و فروش محصولات میان رده شرکت های بزرگ، اکنون امکانات آن ها در حدی است که می تواند تجربه ای مشابه محصولات برتر را در اختیار شما بگذارد. در میان گوشی های این رده می توان گزینه های خوبی برای علاقمندان به عکاسی با گوشی موبایل، گیمینگ و حتی طراحی با قلم های نوری پیدا کرد. در ادامه این مطلب 5 نمونه از بهترین گوشی های میان رده را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید متناسب با کاربری مورد نظر خود محصولی کاربردی با قیمت مناسب خریداری کنید.
نمی شود که صحبت از بهترین گوشی های میان رده 2021 بشود و حرفی از سامسونگ به میان آورده نشود. این شرکت بزرگ کره ای در سال های اخیر سرمایه گذاری زیادی بر روی گوشی هایی با ویژگی های متوسط کرده است و محصولاتی به بازار ارائه داده که برای خریداران این رده بسیار جذاب هستند. گلکسی A52s از سری محصولاتی است که با نمایشگر super AMOLED خود هر کاربری را به وجود می آورد. این نمایشگر وضوح تصویر فوق العاده ای دارد و روشنایی آن به حدی است که به راحتی می توانید زیر نور آفتاب صفحه آن را ببینید. علاوه بر این نرخ تازه سازی نمایشگر نیز نشان می دهد که این محصول یکی از جذاب ترین گزینه ها برای فیلم بازار حرفه ای است.
قدرت پردازشی این گوشی از طریق پردازنده اسنپ دراگون 778G فراهم می شود که در کنار حافظه رم 6 یا 8 گیگابایتی سرعت عمل بالایی را در اجرای انواع برنامه ها از خود نشان می دهد. این محصول در دو نسخه با حافظه های 128 و 256 گیگابایتی به بازار عرضه می شود؛ پس دست شما در انتخاب آن کمی بازتر خواهد بود. در پنل پشتی گلکسی A52s دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی قرار گرفته است که در کنار سه ماژول دیگر که به ترتیب رزولوشنی برابر 12، 5 و 5 مگاپیکسل دارند، تصاویر جذابی را ثبت خواهد کرد.
در سال های اخیر شرکت شیائومی در تولید انواع محصولات اقتصادی و میان رده بسیار خوب عمل کرده است و گوشی هایی را روانه بازار کرده که می توانند با محصولات بالارده رقابت کنند. شیائومی ردمی نوت 10 پرو یکی از بهترین گوشی های میان رده 2021 است که امکانات قابل توجهی را در اختیار شما می گذارد. این گوشی تقریبا اولین محصول میان رده با پشتیبانی از شبکه 5G است که باعث می شود در آینده برای استفاده از اینترنت پرسرعت نیازی به تعویض دستگاه خود نداشته باشید.
دوربین 108 مگاپیکسلی این ردمی نوت 10 پرو تصاویر واضحی را در نور کم ثبت می کند. علاوه بر این یک لنز ماکرو بسیار عالی نیز در کنار آن قرار گرفته است که عکاسی از سوژه های نزدیک و البته پرتره را برای شما بسیار جذاب تر خواهد کرد. چیزی که در بخش دوربین های این گوشی به عنوان نقطه ضعف محسوب می شود، سیستم تثبیت ویدیو است که باعث می شود کیفیت تصویر برداری 4K در حد 1080 پیکسل پایین بیاید و عملا در بیشتر موارد کارایی خاصی نداشته باشد.
نوت 10 پرو به نمایشگر OLED با نرخ تازه سازی 120 هرتز مجهز شده است؛ پس می توانید با خیال راحت هر فیلمی را با آن ببینید و البته بازی های اکشن را نیز با گوشی خود اجرا کنید. تراشه اسنپ دراگون 732G این محصول به خوبی از عهده پردازش داده های بازی های متوسط و نیمه سنگین برمی آید؛ به همین دلیل می توان آن را از محصولات مناسب برای گیمرهای نه چندان حرفه ای دانست. نقطه قوت اصلی این محصول که آن را برای دانشجویان و کسانی که ساعت های زیادی را بیرون از خانه می گذرانند مناسب کرده است، باتری فوق العاده قدرتمندی است که می تواند یک روز کامل کار شما را راه بیندازد.
اولین چیزی که در Honor 50 توجه شما را جلب می کند، طراحی بسیار جالب دوربین های آن است. بزرگ ترین لنز مجموعه چهارگانه دوربین های این محصول دارای رزولوشن 108 مگاپیکسلی است که تصاویری با جزئیات فراوان و رنگ فوق العاده را برای شما ثبت خواهد کرد. در قسمت پایینی این لنز دایره ای، سه دوربین دیگر همراه با فلش LED دیده می شوند که به گرفتن عکس ها و فیلم های باکیفیت از سوژه های مختلف کمک می کنند. خوشبختانه این مجموعه توانایی بالایی برای جذب نور دارند و به همین دلیل در مکان های تاریک و کم نور تصاویر فوق العاده ای را خلق می کنند.
در کنار این ها آنر 50 به تراشه میان رده شرکت کوالکام یعنی اسنپ دراگون 778G مجهز شده است و این بدان معنا است که این محصول یکی از بهترین گوشی های میان رده در سال 2021 است که می تواند با بسیاری از محصولات بالا رده بازار رقابت کند. این پردازنده قدرتمند در کنار رم 8 گیگابایتی به خوبی از عهده مدیریت انواع برنامه ها برمی آید و شما می توانید از فضای 256 گیگابایتی حافظه داخلی برای ذخیره همه فایل های خود استفاده کنید.
در بخش نمایشگر این گوشی شاهد استفاده از نرخ تازه سازی متغیر هستیم؛ به این معنا که شما می توانید نرخ رفرش تصویر را از میان دو گزینه 60 و 120 هرتز انتخاب کنید. اگر دوست دارید که طول عمر باتری 4300 میلی آمپر ساعتی این محصول بالاتر رود، پیشنهاد می کنیم که گزینه 60 هرتز را انتخاب کنید؛ اما اگر به اجرای فیلم های اکشن و سریع یا بازی هایی با صحنه های سریع علاقه دارید، بهتر است به سراغ نرخ 120 هرتز بروید. این نمایشگر قادر است تصاویر را به وضوح QHD+ یا همان 4K به شما نمایش دهد؛ پس قطعا از تماشای فیلم و سریال یا بازی کردن با این محصول بسیار لذت خواهید برد.
گوگل در اواسط سال گذشته با محصولی متفاوت وارد شد و هدف خود را در دست گرفتن بازار محصولات میان رده معرفی کرد. سری پیکسل 6 از گوشی های مقرون به صرفه این شرکت هستند که خیلی زود توجه خریداران در سراسر جهان را به خود جلب کردند. این گوشی ها به تراشه جدید ساخت گوگل یعنی تنسور مجهز شده اند که قابلیت های جذابی همچون امکان ترجمه همزمان متن، تایپ صوتی و غربالگری تماس خودکار را برای کاربران فراهم می کند. به علاوه این تراشه دارای قدرت یادگیری ماشین هم هست و همین موضوع باعث می شود که در طول استفاده کارایی آن بیشتر شود.
از دیگر مشخصاتی که باعث شده است گوگل پیکسل 6 و 6 پرو در لیست بهترین گوشی های میان رده 2021 قرار بگیرند، سنسور 50 مگاپیسکلی دوربین آن است که در کنار لنز اولترا واید 12 مگاپیکسلی با میدان دید 114 درجه ای، جزئیات زیادی را برای شما ثبت خواهد کرد. نرم افزار دوربین در این گوشی ها دارای قابلیت Magic Eraser است که به شما برای حذف المان های اضافه در پس زمینه بدون نیاز به نرم افزار اضافه کمک می کند.
نمایشگر این محصولات یک پنل OLED با اندازه 6.4 اینچی است که نرخ تازه سازی متوسط 90 هرتزی را به شما ارائه می دهد. این صفحه نمایش دارای رزولوشن 2400 در 1080 پیکسل است که به نسبت قیمت وضوح خوبی به شمار می رود و می تواند انواع تصاویر و فیلم های کیفیت بالا را بدون افت به شما نمایش دهد. یکی از مهم ترین نقاط ضعف این گوشی ها باتری ضعیف آن است؛ در واقع ممکن است شما مجبور باشید که در روز بیشتر از یک بار گوشی خود را به شارژ بزنید. علاوه بر این برخی مشکلات نرم افزاری برای آن گزارش شده است که انتظار می رود در آپدیت های بعدی برطرف شوند.
وان پلاس یکی از شرکت هایی است که نام آن به تازگی سر زبان ها افتاده است؛ اما به دلیل محصولات باکیفیت می توان با خیال راحت گوشی جدید آن را در لیست بهترین گوشی های میان رده 2021 قرار داد. وان پلاس نورد 2 از رقبای اصلی شیائومی و ریلمی در بازار است که با مشخصات فنی خود نظر بسیاری از طرفداران را جلب کرده است.
Oneplus در طراحی این گوشی بیشتر تمرکز خود را بر روی بخش دوربین گوشی گذاشته و موفق هم عمل کرده است. لنز 8.3 میلی متری این دوربین اصلی در این محصول گستره زیادی از رنگ ها را پشتیبانی می کند و باعث می شود که تصاویری واقعی و طبیعی از انسان ها یا طبیعت ثبت کنید. البته نمایشگر 6.43 اینچی دستگاه نیز کیفیت خوبی دارد و می تواند عکس ها و فیلم های باکیفیت را به بهترین نحو به شما نشان دهد.
وان پلاس ترجیح داده است که در میان رده جدید خود از تراشه دایمنسیتی 1200 مدیاتک به جای اسنپ دراگون استفاده کند. اگرچه در مشخصات این تراشه قابلیت های هوش مصنوعی متعددی آمده است؛ اما هنوز کاربران اعتماد کافی به آن ندارند و شاید همین موضوع باعث فروش کمتر نورد 2 در بازارهای جهانی شده است. البته زمانی که گوشی را در دست می گیرید، متوجه قابلیت های جذاب آن خواهید شد و حتما زمانی که برچسب قیمتی محصول را مشاهده کنید، راحت تر به این تراشه نه چندان شناخته شده اطمینان خواهید کرد.
جمع بندی
خوشبختانه در سال های اخیر توجه زیادی به بازار محصولات میان رده شده است و در سال 2021 شاهد ارائه دستگاه های بودیم که قابلیت های بسیار جذابی داشتند. در میان بهترین گوشی های میان رده که در این سال معرفی شدند، گزینه های مختلفی برای کاربران متفاوت وجود دارد و به همین دلیل هرکسی می تواند با یک بودجه معقول صاحب دستگاهی کاربردی و مجهز شود. در این مطلب 5 محصول عالی از برندهای مختلف را به شما معرفی کردیم که برای کاربری عادی بسیار عالی هستند و می توانند تا چندین سال به عنوان یک همراه خوب برای شما کار کنند.
دیدگاه کاربران